O nama

Kompanija TRADE EXPRESS D.O.O. osnovana je 2004. godine u Beogradu i do danas se uspešno bavi uvozom i distribucijom kozmetike, kozmetičkih proizvoda i parfema. Zvanični smo zastupnici i distributeri sledećih brendova: EVELINE COSMETICS, La Rive, FARMONA, CLASSICS, Top Choice, Catherine Arley, Bebble, kao i HERBUL i EAGLE’S kane za kosu.

Zahvaljujući ažurnosti i profesionalizmu našeg tima, kao i kvalitetu robe i usluga, naša kompanija se odlično pozicionirala na tržištu za ovih desetak godina koliko postoji.

Poslujemo sa najvećim drogerijskim lancima i veleprodajama u zemlji kao i sa preko 5000 maloprodajnih objekata širom cele zemlje.

Kancelarije i magacinski prostor se nalaze u Beogradu, na Petlovom brdu, u ulici Kružni put 40i.

Tradicionalno učestvujemo na sajmovima kozmetike kao što su: Dodir Pariza, Svet Lepote, FASUS… gde redovno predstavljamo novitete iz asortimana koji zastupamo. Naša ponuda obuhvata širok spektar proizvoda za negu lica i tela. Asortiman koji nudimo obezbeđuje kompletu negu savremene žene. Dugogodišnjim iskustvom, visokim kvalitetom, povoljnim cenama i garantovanom efikasnošću naših proizvoda stekli smo poverenje naših klijenata. Ono što cenimo to su inovacije, dobar dizajn pakovanja, izbalansiran odnos cene i kvaliteta i brz odgovor na nove trendove – zato nudimo kozmetiku koja ispunjava očekivanja i potrebe naših klijenata.

Ponosni smo dobitnici statue Beogradskog pobednika za najprogresivniji kozmetički brend u 2014-oj godini. Osim ovoga, iste godine smo izabrani i nastupali sa EVELINE kozmetikom na Izboru za Miss Srbije kao zvanična šminka najlepših devojaka u zemlji.

Find us on facebook