Slim EXTREME

ANTICELULIT ulje za telo

 

Za sve tipove kože

 

 

 

Smanjuje celulit u roku od dve nedelje

 

Slim Extreme ulje je savršeno u borbi protiv celulita, strija i ožiljaka.

Jedinstvena formula zasnovana na prirodnim uljima ubrzava cirkulaciju krvi i limfe u delovima tela koja su pogođena celulitom. Ulja aktiviraju metabolizam masti, stimulišu limfni sistem i podstiču uklanjanje toksina prisutnih u potkožnom tkivu – tako koža postaje glatka, čvrsta dok se celulit vidno smanjuje iz dana u dan.

Anticelulit ulje za telo se posebno preporučuje kao dopunu kod korišćenja kreme aili seruma iz Eveline Slim Extreme serije. Povećana efikasnost se postiže redovnom masažom tokom upotrebe ulja. Jedinstveni kompleks aktivnih sastojaka pored toga što čini da koža izgleda bolje, zahvaljujući vidljivom smanjenju celulita, čini je negovanom, hidriranom i elastičnom. Ulje se savršeno apsorbuje i ne ostavlja mastan sloj na koži.

 

Pažljivo odabrana ulja

 

Arganovo ulje neguje kožu i obezbeđuje joj mladalački izgled. Stimuliše njenu bržu regeneraciju i olakšava uklanjanje toksina koji su prisutni u potkožnom tkivu. Suncokretovo ulje i ulje ruzmarina savršeno stimulišu mikrocirkulaciju, zatežu i čine kožu čvršćom. Sojino ulje i ulje lavande imaju veoma pozitivan uticaj na limfni sistem i cirkulaciju. Pored toga koži daju svilenkastu glatkoću. Ulje nevena i ulje kamilice efikasno ubrzavaju smanjenje masnog tkiva . Vitamin E kožu održava u dobrom stanju i sprečava gubitak čvrstine.


Primena: jednom dnevno , posle kupanja ili tuširanja , energičnim pokretima nanesite ulje na delove tela obuhvaćena celulitom . Redovna upotreba ulja uz masaža u trajanju od 10 minuta omogućava da se smanji vidljjivost celulita i do 60% u toku prve dve nedelje primene.