CC KREMA

COLOUR CORRECTOR

SVEOBUHVATNA CC krema – hidrantna i umirujuća

Silidine®+ bioHyaluron ComplexTM

Za osetljivu kožu – sklonu kapilarima i crvenilu

Sveobuhvatna CC krema je namenjena za negu osetljive kože koja je sklona crvenilu i proširenim kapilarima. Inovativna formula se temelji na Silidine ® – najnovijoj generaciji aktivnih sastojaka koji smanjuju i zatežu kapilare. Poboljšava čvrstinu i elastičnost epiderma . Silidine ® u kombinaciji sa novim sastavom naprednih aktivnih sastojaka i biljnih ekstrakata vraća koži ravnotežu , sprečava nastanak difuznih “paukovih mreža” kapilara, smiruje iritacije i crvenila. Mikrokapsulirani pigmenti ujednačavaju ten, prikrivaju nesavršenosti i diskoloracije . BioHialuron kompleks ™ bogat hijaluronskom kiselinom optimalno hidrira, izglađuje i hrani kožu. Kompleks vitamina neguje kožu, dajući joj čvrstinu i elastičnost . SPF 15 štiti kožu od štetnih UVA / UVB zraka i slobodnih radikala .

Redovna primena CC kreme jača zidove kapilara, povećava elastičnost, sprečava širenje (dilataciju) kapilara i crvenilo. Lagana tekstura se savršeno upija, ne zatvara pore te omogućava koži da slobodno diše . Krema se lako i ravnomerno razmazuje. Jedinstvena formula hidrira i ujednačava ten. Nakon primene kreme koža je blistava, baršunasto glatka, bez znakova umora.

 

Efekat 8 u 1

1 . Smiruje rumenilo

2 . Smanjuje crvene mrlje na koži

3 . Ojačava kapilare

4. Izjednačava tonus kože

5. Ispravlja nedostatke

6. Smiruje i ublažava iritacije

7. Intenzivno hidrira

8. Smanjuje simptome umora

Primena: svako jutro nanesite kremu na očišćenu kožu lica. Nežno masirajte vrhovima prstiju. Sačekajte dok je koža potpuno ne upije. CC krema se može koristiti kao krema za negu lica ali i kao podloga za šminku. Lagana formula se brzo upija i ne ostavlja masne tragove.