EVELINE –

ULTRA NEŽNA KREMA ZA DEPILACIJU

PAZUHA, RUKU I BIKINI ZONE 3U1


Ultra nežna krema za depilaciju osetljivih delova na telu detaljno i potpuno otklanja dlačice. Pre prve upotrebe uraditi alergijski test: na manju površinu kože naneti kremu, isprati posle par minuta.Ukoliko posle 24 sata na mestu nanošenja kreme nema alergijske reakcije može se primeniti tretman depilacije.U slučaju pojave peckanja odstraniti kremu i kožu isprati toplom vodom.Ukoliko osećaj peckanja ne prolazi konsultovati lekara.

Način upotrebe: 1.pomoću špatulice naneti ravnomerno preparat na delove tela sa kojih odstranjujemo dlačice. Ne utrljavati. 2.ostaviti na koži pet minuta , posle čega pomoću špatulice uklanjate jedan mali deo kreme. Ako se dlačice lako odstranjuju onda ukloniti i ostali sloj kreme u smeru “uz dlaku”. 3.isprati kožu toplom vodom (bez upotrebe sapuna) i osušiti.Vreme dejstva kreme zavisi od jačine dlačica. Ukoliko se ne odstranjuju lako, onda kremu ostaviti na koži duže ali ne duže od 10 minuta od početka tretmana.

Mere predostrožnosti: Preparat koristiti shodno sa načinom upotrebe. Ne koristiti na posekotine, iritiranu ili jako osunčanu kožu. Posle depilacije 24 sata na depiliranim mestima ne koristiti dezodoranse, antiperspirante i izbegavati sunčanje. Izbegavati kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, oči odmah isprati vodom i konsultovati lekara.

Sredstvo jakog dejstva. Držati van domašaja dece. Ne upotrebljavati za depilaciju lica.