EVELINE KREMA ZA DEPILACIJU

ZA OSETLJIVU KOŽU

Sa aloja verom i d-pantenolom

JUST EPIL krema dizajnirana je za bezbolnu i brzu depilaciju nogu, ruku, pazuha, i bikini zone. Inovativna Sensitive Plus formula sadrži D-pantenol, koji garantuje sigurnu depilaciju osetljive kože. Hidrantni ekstrakt aloje ostavlja dugotrajni osećaj komfora. Aktivni ekstrakt Larrea divericata-e čini novoizraslu dlaku mekšom, manje vidljivom i osetljivijom na depilaciju, što umanjuje učestalost procedure depiliranja.

Krema efikasno uklanja čak i najupornije dlačice. Lako se nanosi, kožu čini lepšom, sjajnijom i glatkom.

Način upotrebe:

– Koristeći špatulu koja se nalazi u kutiji, razmazati kremu podjednako na područja kože koja se žele depilirati. Ne utrljavati.

– Ostaviti kremu da odstoji na koži 5 minuta. Špatulu takođe iskoristite za uklanjanje kreme sa manjeg područja na koži. Ako se dlaka lako uklanja, iskoristiti špatulu za uklanjanje ostatka kreme, i to u pravcu suprotnom od smera rasta dlake. Ako se dlaka ne uklanja lako, ostaviti kremu na koži, ali ne duže od 10 minuta od nanošenja kreme. Trajanje nanošenja kreme na kožu zavisi od debljine dlaka.

– Ostaci kreme mogu biti uklonjeni mokrim sunđerom. Sledeće, isperite kožu toplom vodom ( bez korišćenja sapuna) i osušite kožu.

Kremu ne treba upotrebljavati za uklanjanje dlačica sa područja lica.

Pre prve upotrebe kreme za depilaciju neophodno je uraditi alergo test: naneti kremu na manje područje na koži i isprati je nakon nekoliko minuta. Ukoliko se ne pojavi alergijska reakcija na tretiranom mestu u roku od 24 časa, možete započeti sa depilacijom. Ako na bilo kom mestu vaša koža počne da peče, ukloniti kremu i isprati kožu toplom vodom. Ukoliko se osećaj pečenja na koži nastavi, konsultovati lekara.

Mere opreza:

Kremu koristiti na osnovu priloženog uputstva za upotrebu. Kremu nikada ne nanositi na posečenu, iritiranu ili suncem opečenu kožu. Ne upotrebljavati dezodoranse ili antiprespirante 24 časa nakon depilacije. Izbegavati sunčanje.

Osnovni sastojci kreme su soli triglicerinske kiseline i alkalni činilac. Sprečiti da krema dođe u kontakt sa očima. Ukoliko krema dospe u oči, isprati ih sa dosta vode i konsultovati lekara.