Brendovi

Pregled svih proizvoda

Proizvodi Eveline kozmetike su dostupni u više od 60 zemalja širom sveta a spisak sa novim zemljama na tržištu se stalno širi. Zauzeli smo veoma bitnu poziciju u većini Centralno-Evropskih zemalja (Češka, Slovenija, Mađarska) kao i u zemljama Istočne Evrope (tržišta tradicionalnog ruskog govornog područja). Naši proizvodi su veoma popularni i na Balkanu-u Hrvatskoj, Srbiji, Rumuniji; u Bugarskoj smo na drugom mestu u prodaji preparata za sunčanje. Takođe smo prisutni u Sjedinjenim Američkim Državama, Finskoj, Tajvanu, Južnoj Koreji, kao i u Arapskim zemljama kao što su Saudijska Arabija, Kuvajt, Irak. Ta prostorna pokrivenost nam je omogućila da uspemo u prodaji koja je kulminirala godišnje u više od 70 miliona komada proizvoda.

Poverenje inostranih klijenata pridobijamo uglavnom zbog naše politike kvaliteta. Stalno proveravamo kvalitet proizvoda koji se izvoze u različite zemlje. Naša kompanija, kao i proizvodni pogon, često su predmet revizije od strane predstavnika sertifikovanih institucija iz svih zemalja u koje izvozimo naše proizvode.

Na ovaj način smo u mogućnosti da potvrdimo politiku kvaliteta i regulativu u skladu sa zahtevima određene zemlje. Poslednje revizija sprovedena je krajem prethodne godine.Kao rezultat, Eveline kozmetika dobila je pozitivno mišljenje od Iranske institucije za sertifikate. Za takvu politiku nagrađeni smo Transparent Company sertifikatom, koji dodeljuje međunarodna korporacija Dun and Bradstreet. Visoka fleksibilnost naše kompanije omogućava brzo reagovanje na nove trendove i promene u kozmetičkoj industriji a time čini da politika kvaliteta bude ključan faktor koji omogućava naš uspeh u zemljama u kojima smo već prisutni kao i na tržištima koja planiramo da osvojimo.

 

Skini Katalog

La Rive – zaštitni znak sa velikim iskustvom baziran na Francuskoj umetnosti spajanja mirisa.

U ponudi imamo širok spektar parfema i toaletnih voda, koji predstavljaju alternativu proizvodima poznatih brendova. Naši visokokvalitetni proizvodi dostupni su po veoma prihvatljivim cenama.

Stekli smo tržišni uspeh na tržištima centralne i istočne Evrope a prisutni smo i na Nemačkom tržištu.

Svaka bočica našeg parfema sadrži pažljivo odabrane mirsne note, ojačane srcem Francuske. Dobili smo inspiraciju iz zemlje koja je domovina umetnosti stvaranja mirisa.

Zahvaljujući pomenutim procesima dobijamo ekskluzivne, postojane i eterične mirise. To dugujemo pažljivom radu našeg razvojnog tima, koji pored profesionalnosti karakteriše visoka preciznost  i osećaj intuicije tokom procesa stvaranja mirisa, kao i tokom procesa stvaranja palete naših proizvoda.

Estetika, visok kvalitet ambalaže i bočice parfema koje su uvek u skladu sa novim trendovima su ono što nas čini prepoznatljivima.

Veliku pažnju polažemo na potrebu da se našim klijetima koji cene visoki kvalitet po pristupačnoj ceni,  obezbedi osećaj luksuza.

 

 

 

Kompanija MARION Cosmetics je proizvođač i distributer kozmetike za negu i bojenje kose i negu kože.

Kompanija je osnovana 1991.

Kompanija drži  snažnu poziciju na tržištu Poljske. Osim toga, intenzivno razvijamo našu distributorsku mrežu u zemljama kao što su: Češka, Slovačka, Litvanija, Letonija, Ukrajina, Bugarska, Albanija, Makedonija.

Portfolio proizvoda se stalno razvija sledeći potrebe potrošača i trendove na tržištu.  Svaka faza proizvodnog procesa je pod kontrolom  stručnjaka. Svi proizvodi dermatološki su testirani i imaju atest od Ministarstva zdravstva Poljske.
U konkurenciji s ostalim proizvođačima – poljskim, kao i stranim – Marion podržava zahtevnu kontrolu kvaliteta, ali vrlo učinkovito optimizuje operativnu strukturu troškova. Zbog toga je naša ponuda sa izuzetno atraktivnim  cenama i istvremeno visokog standarda kvaliteta.

 

 

Pregled svih proizvoda

 


Skini katalog

 

.

 

Find us on facebook